Türk Nöroloji Derneği Çalışma Grupları 2019 Toplantıları Organizasyon İhalesi

19.10.2018
Sayın Üyelerimiz,
 
Türk Nöroloji Derneği Çalışma Grupları 2019 toplantıları organizasyon ihalesi, 15 Ekim 2018 tarihinde Ankara Mövenpick Hotel'de, gerçekleştirilmiştir. Türk Nöroloji Derneği Yönetim Kurulu'nun (TND) ve TND çalışanlarının katıldığı ihale süreci, Başkan Sn. Şerefnur Öztürk ve TND Yönetim Kurulu tarafından yönetilmiştir. İhaleye 6 acente (K2, Topkon, Dalya, Serenas, Flap ve Optemist) katılmıştır. 
 
İhale şartnamesi, işin yürütülmesinden doğan kazancı almak karşılığında, Türk Nöroloji Derneği’ne Garanti Gelir Türk Lirası para ödenmesi şeklinde hazırlanmıştır. Şartname detayları TND YK ve TND Hukuk Bürosu tarafından belirlenmiştir.
 
İhale saatinde firmalara genel bir bilgi verilmiş, firma tanıtımı ve gerekli belgelerin bulunduğu dosyaları alınmış ve TND Yönetim Kurulu tarafından dosyalar detaylı olarak incelenerek, 6 firmanın da ihale sürecine dahil edilmesi kararlaştırılmıştır. Ardından Firma temsilcilerinden teklif dosyaları kapalı zarfla alınmış ve zarflar tüm firma temsilcilerinin huzurunda açılmıştır. TND Yönetim Kurulu, 2019 Çalışma Grubu toplantıları için en yüksek fiyat teklifini veren Flap Tour ile çalışma kararı almıştır. 
 
Saygılarımızla,

Türk Nöroloji Derneği Yönetim Kurulu