Multipl Skleroz Hasta Bakım Sempozyumu

9.09.2019

Sevgili Hemşirelerimiz,

Gaziantep'te gerçekleştirmiş olduğumuz "2018-MS Hemşire Sempozyumuna" göstermiş olduğunuz ilgi ve yüksek katılım, yapılan sempozyumun bizlere ne kadar önemli olduğunu göstermiş oldu.

Multipl Skleroz (MS), nöroloji dünyasında yıllardır en ciddi hastalıkların başında yer almaktadır. Genç hasta popülasyonunun etkileniyor olması ve hastalıkla ilgili hızlı gelişmeler ilginin giderek artmasına sebep olmaktadır. Bu hasta grubuna hizmet veren hekimlerin “klinik hemşire” desteği ihtiyacı yadsınamaz ve bu konuda ülkemizde pek çok kıymetli çalışma örneklerini görmekteyiz. Multipl skleroz ile ilgili hemen her şeyin, alanında en kıymetli öğretim üyeleri tarafından anlatılacağı, sözel ve poster sunumlarının yer alacağı “Multipl Skleroz Hasta Bakım Sempozyumu” 20-22 Eylül 2019 tarihleri arasında Mardin’de gerçekleştirilecektir.

BİLİMSEL SEKRETERYA
Sempozyum BaşkanıProf. Dr. Aylin AKÇALIGaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi, Nöroloji AD.E-posta : [email protected]
ORGANİZASYON SEKRETERYASI
Burkon Turizm & KongreÇekirge Cad. No: 51/C 16050 BursaTel : 444 9 443 Faks : 0224 233 80 00E-posta : [email protected]
Rezervasyon İşlemleri için;Murat Nane[email protected]Bildiri İşlemleri için;Nurdan Eren[email protected]Transfer İşlemleri için;Oğuz Usta[email protected]Uçak Bileti İşlemleri için;İlkay Balkay[email protected]