TÜBİTAK Bilim ve Toplum Proje Çağrısı

22.11.2014

Doğa, bilim ve teknolojiyle ilgili konularda farkındalık yaratmayı, bilimsel bilgiyi topluma eğlenceli ve anlaşılır bir şekilde kavratmayı ve toplumun her kesiminden ve her yaş grubundan kitlelerin katılımını sağlamayı amaçlayan ve açık ve/veya kapalı mekanlarda, bilimsel içerik, konu, kavram ve süreçleri daha çok etkileşimli uygulamalarla belirli bir program dahilinde sunan etkinlikler bu çağrı kapsamındadır.

  • Belediyeler (Büyükşehir, İl ve İlçe) ile Diğer Kamu Kurum ve Kuruluşları başvuru yapabilir.
  • TÜBİTAK tarafından desteklenen Bilim Şenlikleri Destekleme Programında proje yürütücüsü olmanın koşulu; en az lisans derecesine sahip olmak ve Projenin Yürütüldüğü Kurum/Kuruluşta tam zamanlı personel kadrosunda bulunmaktır.

Program başvuru şartları ve ayrıntılı bilgi için tıklayınız: www.tubitak.gov.tr/4007

Bu e-posta mesaji kisiye ozel olup, gizli bilgiler iceriyor olabilir. Eger bu e-posta mesaji size yanlislikla ulasmissa, icerigini hicbir sekilde kullanmayiniz ve e-postayi siliniz. Hacettepe Universitesi bu e-posta mesajinin icerigi ile ilgili olarak hicbir hukuksal sorumlulugu kabul etmez. The information contained in this communication may contain confidential or legally privileged information. Hacettepe University doesn't accept any legal responsibility for the contents and attachments of this message. The sender does not accept any liability for any errors or omissions or any viruses in the context of this message which arise as a result of internet transmission.