57. Ulusal Nöroloji Kongresi Basın Bülteni

29.11.2021

 

Basın Bülteni                                                                                                29 Kasım 2021

 “57. Ulusal Nöroloji Kongresi, “Hibrit Kongre”  formatında 27 Kasım- 2 Aralık 2021 tarihinde Antalya’da yüz yüze ve aynı zamanda canlı yayınla online olarak gerçekleştirilmektedir.

İnme, multipl skleroz, parkinson hastalığı, alzheimer hastalığı gibi tüm nörolojik hastalıklarda güncel gelişmelerin yer aldığı  kongrede, Türk Nöroloji Derneği,  uyku bozukluklarına dikkat çekmek üzere bu yıl kongrenin ana temasını “Uyku Tıbbı” olarak belirledi. Bu yıl kongremizde ana tema olarak belirlenen "Uyku Tıbbı", uykunun nörofizyolojisi ve hastalıkları, özellikle nörolojik hastalıklar ile ilişkileri kapsamında ele alınacaktır. 

57. Ulusal Nöroloji Kongresi ve Türkiye’de en sık görülen nörolojik hastalıklar hakkında bilgiler, Türk Nöroloji Derneği Başkanı Prof. Dr. M. Akif Topçuoğlu, Türk Nöroloji Derneği Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Murat Terzi, Türk Nöroloji Derneği Genel Sekreteri Prof. Dr. Demet Özbabalık, Türk Nöroloji Derneği Saymanı Prof. Dr. İbrahim Öztura, Türk Nöroloji Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Nerses Bebek, Prof. Dr. Kayıhan Uluç ve Uzm. Dr. A. Onur Keskin tarafından aktarıldı.

Devamı için aşağıdaki linki tıklayınız.